VERZENDINFORMATIE

Logo van DPD, een prima pakketverzenddienst

DPD

Uw aankoop wordt bij DPD aangeboden voor bezorging. Voor een bedrag van boven de €35 betaalt u geen verzendkosten. Onder de €35 betaalt u €5 verzendkosten.

TUKI Life kiest voor DPD vanwege de leverbetrouwbaarheid in een vooraf afgegeven tijdsvak. Dit past bij het gemak en de betrouwbaarheid waar TUKI Life voor gaat. Daarnaast biedt het maximale flexibiliteit. U houdt zelf controle over uw levering, tot op het laatste moment.

Hoe laat komt mijn pakket? Hoe werkt het?

De avond voor de bezorging ontvangt u een bericht dat het pakket de volgende dag wordt bezorgd. Dit bericht bevat de gegevens van uw pakket en een track & trace link. In de ochtend van de bezorgdag ontvangt u nog een bericht met het tijdstip van bezorging. Dit is op 1 uur nauwkeurig en betrouwbaar! Ook vindt u in dit bericht een link waarmee u uw pakket live kan volgen en de wijze van pakketbezorging tot 30 minuten voor levering kunt wijzigen.

Uw mogelijkheden zijn:

  1. Pakket bezorgen op een andere datum
  2. Pakket bezorgen op een andere locatie (volgende dag)
  3. Pakket bezorgen bij de Pickup parcelshop naar uw keuze (volgende dag)
  4. Een neerzettoestemming geven voor een veilige plaats

Kortom maximaal inzicht, betrouwbaarheid en flexibiliteit met Predict van DPD.

Logo van een DPD Pickup-point

Pickup punt

U kunt kiezen voor de optie om het te laten bezorgen bij een Pickup parcelshop bij u in de buurt (er zijn ruim 800 Pickup parcelshop in Nederland) in plaats van thuis. Is de bestelling aangekomen bij de Pickup parcelshop, dan ontvangt u daar een bericht van. Klik hier om een Pickup parcelshop te zoeken bij u in de buurt.

Kosteloos retour

Wilt u uw bestelling terugsturen? Voor kosteloos retourneren kunt u contact opnemen met TUKI Life om een retourlabel aan te vragen. Om vervolgens uw pakket voor retour af te geven bij 1 van de Pickup parcelshops. Dit is kosteloos.

Niet thuis?

Bent u niet thuis om uw bestelling in ontvangst te nemen?

Op het niet-thuis-bericht, dat door de DPD chauffeur voor u is achtergelaten, leest u wat u kunt doen om alsnog uw pakket in ontvangst te nemen.

Vragen en antwoorden over Verzenden

Hoe laat komt mijn pakket? Via DPD ontvangt u op de ochtend van de bezorgdag een e-mail of sms met een tijdvenster van slechts 1 uur waarin uw pakket wordt bezorgd.

Kan ik mijn bezorgadres of datum aanpassen? Op de bezorgdag kunt u tot kort voor levering via het Predict-bericht van DPD uw adres en datum aanpassen.

Ik kan mijn pakket niet aannemen, maar wil hem laten neerzetten. Kan dat? Via het bericht van DPD kunt u een neerzettoestemming geven voor een door u gekozen veilige plaats.

Waar vind ik een Pickup parcelshop? Ontdek de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop met de Pickup parcelshop finder van DPD.

Link: Pickup parcelshop

Waar kan ik zien wanneer mijn pakket wordt bezorgd? U kunt altijd uw pakketnummer invullen op de speciale Predict-pagina.

Link: http://www.dpdpredict.nl/