OVER TUKI LIFE

Waar staat

TUKI Life voor?

TUKI Life biedt de beste ondersteuning voor het mooiste, vitale leven. Daarvoor selecteren wij de beste producten voor u. Life-style producten voor uw vitaliteit en gezondheid.

TUKI is het Finse woord voor “ondersteuning”. De optimistische klank is hoe TUKI Life naar het leven kijkt, vol met passie en kansen.

Life is het Engelse woord voor “leven”. Wij willen dat u kunt (blijven) genieten van het leven door behoud van gezondheid en vitaliteit. Ons doel is dat u van het goede leven kunt (blijven) genieten.

TUKI Life biedt kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Daar gaan wij volledig voor in alles wat we doen.

Wat biedt

TUKI Life?

TUKI Life is onderscheidend: wij richten ons volledig op vitaliteit en gezondheid. Niet urenlang online moeten zoeken, wij bieden een overzichtelijke internetwinkel met de kwalitatief beste producten speciaal voor u geselecteerd.

TUKI Life
– is een overzichtelijke internetwinkel
– biedt het beste product in zijn soort
– inspireert voor een vitaal en passievol leven
– verleent uitstekende service, inclusief niet goed = geld terug
– biedt voordeel via interessante combi deals
– helpt ook als u minder vertrouwd of handig bent met Internet, u kunt ons bellen als u hulp nodig heeft bij het bestellen via Internet

U vindt enkel toonaangevende internationale producten die het verschil maken in uw leven.

Wie is

TUKI Life?

Wij zijn dé specialist die geselecteerde vitaliteitsproducten aanbiedt van de beste kwaliteit. Een betrouwbare winkel met ouderwetse service in een nieuw jasje.

TUKI Life is opgericht door Maarten van Hest. Maarten is opgegroeid in een familie waarin zorg met de paplepel is ingegoten, en is vervolgens meer dan 20 jaar werkzaam in dienstverlenende sectoren. Het team van TUKI Life wil samen met u haar droom realiseren: een bijdrage leveren aan een fijn, vitaal leven.

 TUKI Life is u graag persoonlijk van dienst. Aarzel niet om contact op te nemen.